Verbouwingen voor binnen en buiten huis.

Bouwbedrijf de Kleine Stolp in Aartswoud richt zich sinds 2003 op het aanbieden van een ruim pakket aan verbouwingen voor particulieren, bedrijven en instellingen. Hierbij luisteren wij goed naar uw wensen en komen met een sluitend plan van aanpak. Of het nu gaat om de plaatsing van een badkamer of een complete gevelrenovatie, wij hebben de capaciteit en de middelen om het voor u te realiseren. Door onze brede ervaring in allerlei projecten kunnen wij maatwerk leveren, elk bouwproject of verbouwproject vereist verschillende technieken en materialen.

Voor alle soorten verbouwingen kunt u ons inschakelen. De samenstelling van een huishouden kan bijvoorbeeld veranderen door de komst van een kind, hierdoor kan behoefte ontstaan aan een andere indeling van de woning. Een verbouwing vraagt om de aanpak van een vakman, dragende muren kunnen niet zomaar verwijderd worden en ook kan de veiligheid in het gedrang komen door het gebruik van de verkeerde materialen, hiervoor moet u dus kunnen vertrouwen op de expertise van de uitvoerder.

Door de ruime ervaring van bouwbedrijf de Kleine Stolp bent u altijd verzekerd van correct uitgevoerde werkzaamheden. Bij particuliere klanten kunt u denken aan verbouwingen van badkamers en keukens en het herinrichten van ruimtes door het plaatsen van scheidingswanden of het wegbreken van muren. Ook verzorgen wij alle gewenste aanbouwen en uitbouwen van een woning en kunnen wij de vloeren betegelen of voorzien van een houten vloerbedekking. Bent u uitgekeken op uw oude kozijnen of deuren, dan kunnen wij deze vervangen door nieuwe, waardoor uw pand weer een representatieve uitstraling krijgt. Buitenshuis kunnen wij voor u dakgoten repareren of vervangen en plaatsen windveren.

Voor bedrijven is ook geen uitdaging ons te gek, vele projecten zijn bespreekbaar, zo kunnen wij de volledige fundering voor een werkplaats verzorgen en daarop het gebouw opbouwen. Bent u een particulier of een bedrijf en wilt u graag geïnformeerd worden over de talrijke diensten die wij voor u kunnen verzorgen, dan zien wij uw reactie naar aanleiding van de informatie op deze website graag tegemoet.
Voorbeeld 1
verbouwen achterkant pand
Voorbeeld 2
aanbouw erker
Voorbeeld 3
nok van dak
Voorbeeld 4
Help ik zit vast