Verbouw

Verbouwingen door Bouwbedrijf De Kleine Stolp

Bouwbedrijf de Kleine Stolp in Aartswoud voert inmiddels al meer dan zestien jaar verbouwingen uit voor particuliere klanten, bedrijven en instellingen. Wat uw wensen en behoeften ook zijn, u bent altijd verzekerd van maatwerk en perfecte kwaliteit.

Gevelreiniging en gevelrenovatie
Gevelreiniging en gevelrenovatie

Aanleg en renovatie van uw badkamer

Wenst u een nieuwe badkamer of een renovatie van een bestaande badkamer die niet meer aan uw verwachtingen voldoet? Wij luisteren goed naar uw wensen en komen met een passend plan van aanpak. Door onze ruime ervaring kunnen wij u adviseren over een efficiƫnte indeling van de badkamer.

Heeft u een kleine ruimte tot uw beschikking en vraagt u zich af of er een ligbad in past? Wij bekijken dan de mogelijkheden en eventuele onmogelijkheden en komen samen tot de beste oplossing.

Gevelrenovatie

Een gevel waarvan de voegen zijn vergaan heeft geen representatieve uitstraling. Wij zorgen voor een complete gevelrenovatie om de gevel in zijn oorspronkelijke staat te herstellen. Een nette gevel is tenslotte een visitekaartje van een pand en bepaalt mede het straatbeeld. Wij beschikken over de juiste vakkennis en het materieel om uw gevelrenovatie professioneel uit te voeren.

Veranderen van de indeling van een woning

Wilt u de indeling van een woning veranderen? Bijvoorbeeld om een extra woon- of werkvertrek te realiseren?

U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een gezinsuitbreiding of als u thuis gaat werken en behoefte heeft aan een werkkamer waar u in alle rust uw werkzaamheden kunt uitvoeren. Door het plaatsen van scheidingswanden kan een gewenste (her)indeling van de woning bereikt worden.

Wilt u dat juist de ruimte van een kamer vergroot wordt? Dan vraagt dat om een goed inzicht van ons. Het verwijderen van dragende muren bijvoorbeeld vraagt om de juiste voorbereiding en uitvoering om veiligheidsrisico's te vermijden. Ook hiervoor kunt u vertrouwen op onze vakkundigheid.

Grote projecten

Ook voor zeer grote (bouw)projecten beschikken wij over voldoende capaciteit.

U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het aanbrengen van een fundering voor een werkplaats of garage en daarop het complete gebouw oprichten op een braakliggend terrein.

Heeft u een verbouwing of zelfs een nieuwbouw in gedachten en wilt u weten of wij dit voor u kunnen uitvoeren? En kiest u voor optimale kwaliteit en service en een professionele uitvoering tegen een aantrekkelijk tarief? Dan informeren wij u graag over de vele mogelijkheden. Neemt u hiervoor vandaag nog contact met ons op.

Gevelreiniging en gevelrenovatie

Neem contact op

Bouwbedrijf De Kleine Stolpvoor kleine en grote bouwprojecten

Bent u dus op zoek naar een bedrijf dat uw aanbouwen op professionele wijze kan verzorgen of wilt u een schuur of garage gebouwd hebben? Dan kunnen wij u verder zoeken besparen, u heeft ons tenslotte al gevonden.

Bouwbedrijf

De Kleine Stolp

Uw bouwbedrijf voor kleine en grote bouwprojecten.

Contact informatie

AZuiderzeestraat 23
1719 LB Aartswoud

T06 - 54 94 36 66

Informatie

Bouwend Nederland logo
Bouwend Nederland logo
© 2024 Bouwbedrijf De Kleine Stolp | Power Internet B.V. Professionele website | RJhosting | privacyverklaring | Power For Jobs