Renovatie

Bouwbedrijf de Kleine Stolp in Aartswoud is werkzaam in heel Noord-Holland. Wij hebben ons sinds 2003 toegelegd op allerlei renovatieprojecten en beschikken over het ambachtelijke vakmanschap om elke restauratie te verzorgen. Elk project vraagt om een gedegen kennis van bouwkundige constructies en wettelijke bepalingen.

Met name in geval van renovaties van monumentale panden gelden hiervoor strenge eisen. Door onze ruime ervaring en nauwkeurige werkwijze kunt u uw project aan ons toevertrouwen.
Bouwbedrijf de Kleine Stolp heeft zich onder andere gespecialiseerd in de renovatie van historische boerderijen. Door ons vakmanschap kunnen wij elk onderdeel wat aan vervanging toe is namaken in de originele stijl. Of het nu gaat om het herstel van metselwerk, de renovatie van daken of het herstel van houtwerk en shutters, wij beschikken over de vereiste kennis en maken uitsluitend gebruik van de allerbeste materialen en gereedschappen, om een optimaal eindresultaat te bereiken.

Tot onze grootschalige projecten die wij kunnen realiseren behoren ook de renovaties van historische kerken. Alle noodzakelijke renovaties worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitgevoerd om het authentieke karakter van de kerk te behouden. Dankzij onze jarenlange ervaring in het renoveren van diverse soorten panden hebben wij een goede naam gekregen in de regio, naast een vaste klantenkring zien wij elk project als een uitdaging en informeren u graag over alle mogelijkheden die van toepassing zijn op uw wensen.

Wilt u dus de zekerheid dat uw renovatie of reparatie wordt uitgevoerd door een deskundig bedrijf, waarbij u altijd te maken heeft met maar één aanspreekpunt, ongeacht de grootte van uw project, dan ligt de keuze voor bouwbedrijf de Kleine Stolp voor de hand. Op locatie nemen wij met u de mogelijkheden door en baseren daar een gedegen plan van aanpak op, rekening houdend met uw wensen en het beschikbare budget. Mocht u afwijkende wensen hebben, geen probleem, wij passen onze werkwijze er op af.

Alles is bespreekbaar bij bouwbedrijf de Kleine Stolp, daarbij kunnen wij u als allround bouwbedrijf een goede prijs/kwaliteitsverhouding bieden doordat wij het project van A tot Z verzorgen en dus geen werkzaamheden hoeven uit te besteden. Neemt u voor de vele mogelijkheden of een vrijblijvende offerte contact met ons op per telefoon of per e-mail, wij helpen u graag verder.
Voorbeeld boerderij
verbouwing boerderij
Voorbeeld kerk
renovatie kerk
Voorbeeld diverse
renovatie hooischuur