Renovatie

Renovatie van bijzondere panden

Bouwbedrijf De Kleine Stolp in Aartswoud heeft zich in de lange tijd van het bestaan gespecialiseerd in bijzondere renovaties. Hiervoor is een grondige specialistische vakkennis vereist. Ambachtelijk vakmanschap zorgt ervoor dat wij deze projecten op de juiste manier kunnen uitvoeren.

Gevelreiniging en gevelrenovatie

Zo voeren wij onder andere renovaties van monumentale panden uit. Voor deze renovaties gelden strenge wettelijke eisen. Zo moet de oorspronkelijke uitstraling van een pand behouden blijven. Kennis van de oorspronkelijke bouwkundige technieken is daarvoor een vereiste en daarom zijn wij uw aangewezen partner om deze werkzaamheden vakkundig te realiseren.

Renovatie van historische boerderijen

Ook voor de renovatie van historische boerderijen kunt u vertrouwen op onze expertise.

Gevelreiniging en gevelrenovatie

Renovatie van historische kerken

Tot onze specialismen behoort ook de renovatie van historische kerken.

Gevelreiniging en gevelrenovatie
Gevelreiniging en gevelrenovatie

Met behoud van het authentieke karakter

Het woord historie komt veel voor in onze werkzaamheden. Tot onze specialismen behoort ook de renovatie van historische kerken. Dit zijn vaak langdurige projecten aangezien het authentieke karakter van de kerk behouden moet blijven en er vaak sprake is van objecten of onderdelen die een specifieke constructie hebben en daardoor moeilijk te herstellen of waar nodig te reproduceren zijn.

Omdat wij beschikken over de juiste vakkennis voor deze ingewikkelde materie brengen wij al deze grootschalige projecten altijd tot een goed einde. Daar kunt u op vertrouwen.

Neem contact op voor uw renovatie

Welke renovatie ook uitgevoerd moet worden. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een betrouwbaar en professioneel ingericht bedrijf. Uw opdracht wordt door ons tot in de puntjes uitgestippeld om zo te komen tot een juiste inventarisatie van het in te zetten materieel en menskracht.

Gevelreiniging en gevelrenovatie

Neem contact op

Bouwbedrijf De Kleine Stolpvoor kleine en grote bouwprojecten

Bouwbedrijf

De Kleine Stolp

Uw bouwbedrijf voor kleine en grote bouwprojecten.

Contact informatie

AZuiderzeestraat 23
1719 LB Aartswoud

T06 - 54 94 36 66

Informatie

Bouwend Nederland logo
Bouwend Nederland logo
© 2024 Bouwbedrijf De Kleine Stolp | Power Internet B.V. Professionele website | RJhosting | privacyverklaring | Power For Jobs