Bouwadvies

Advies en begeleiding bij de bouw van uw project

Begint na bijvoorbeeld gezinsuitbreiding uw woning te klein te worden en wilt u de woning verbouwen? Speelt u al jaren met het idee en wilt u nu beginnen met het realiseren van uw droomhuis en dit van de grond af (laten) bouwen?

Gevelreiniging en gevelrenovatie

Heeft u veel idee├źn over een verbouwing of nieuwbouwproject maar weet u niet hoe u deze kunt realiseren? Zoekt u iemand die uw bouwadvies kan geven en een helder inzicht in de kosten van uw verbouwing? Bouwbedrijf de Kleine Stolp staat voor u klaar!

Bouwadvies bij uw nieuwbouwproject of verbouwing

Er zijn veel belangrijke zaken waarmee u rekening dient te houden bij het opzetten van een nieuwbouwproject of bij de start van een verbouwing. Wij helpen u met kundig bouwadvies om uw idee om te zetten in een strak bouwkundig plan.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Begeleiding gedurende de verbouwing

Naast dat u bij ons verzekerd bent van een duidelijk advies, zodat u zonder zorgen kunt beginnen met het uw project, kunnen wij u gedurende het proces begeleiden. Uiteraard kunnen wij de verbouwing ook van a tot z voor u verzorgen.

Gevelreiniging en gevelrenovatie

Bouwbegeleiding door een aannemer met ervaring

Voor kleine en grote verbouwingen draaien wij onze handen niet om. Bouwbedrijf de Kleine Stolp zorgt er als aannemer voor dat de nieuwbouw of verbouwing soepel verloopt. Doordat wij ons breed hebben gespecialiseerd zijn we voor elk project inzetbaar en bent u altijd verzekerd van een professionele bouwbegeleiding.

Gedurende de bouw of verbouwing kunt u bij ons terecht met al uw vragen. Als de verbouwing gaande is krijgt u vaak nieuwe inzichten en in vele gevallen kunnen we de planning hier nog op aan passen. Een goede planning voorkomt problemen en extra bijkomende kosten achteraf. We komen samen tot de beste oplossing.

Neem contact op

Bouwbedrijf De Kleine Stolpvoor kleine en grote bouwprojecten

Bouwbedrijf

De Kleine Stolp

Uw bouwbedrijf voor kleine en grote bouwprojecten.

Contact informatie

AZuiderzeestraat 23
1719 LB Aartswoud

T06 - 54 94 36 66

Informatie

Bouwend Nederland logo
Bouwend Nederland logo
© 2024 Bouwbedrijf De Kleine Stolp | Power Internet B.V. Professionele website | RJhosting | privacyverklaring | Power For Jobs