Aanbouw voor thuis of uw bedrijf

Bouwbedrijf De Kleine Stolp in Aartswoud verzorgt aanbouwen in heel Noord-Holland. Wilt u een uitbreiding van uw woning gerealiseerd hebben en daarmee meer ruimte verkrijgen?

Dan kunnen wij u prima van dienst zijn. Om volop te kunnen genieten van het buitenleven in uw tuin is een veranda een prima oplossing. Wij kunnen deze in alle vormen en maten voor u ontwerpen en plaatsen. Hierbij is altijd sprake van maatwerk, wij bekijken de situatie op locatie en presenteren u met een ontwerp. Hierbij kunnen wij allerlei materialen gebruiken, wilt u een veranda van hout of van steen, alles is bespreekbaar.

Deze terrasoverkappingen kunnen in de warmere maanden, maar ook in geval van regenval beschutting tegen zon of regen geven, waardoor u prettig buiten kunt zitten. Wilt u een extra kamer aan uw woning, waar het goed verblijven is, met een uitzicht op de omringende tuin, dan is een serre een prima idee. Deze worden door ons op vakkundige wijze gebouwd, geheel volgens uw wensen en behoeften en de stijl welke u wilt, van een klassieke tot een moderne uitstraling, alles is mogelijk.

Om meer ruimte in een woning te creëren is een deskundig geplaatste dakkapel ideaal, niet alleen wint u hier ruimte mee, maar ook kunt u hiermee de lichtinval bevorderen, wat kan zorgen voor een prettiger woonklimaat of werkklimaat. Ook een dakraam kan voor een behaaglijker klimaat zorgen.

Naast al deze projecten kunnen wij schuren en garages voor u plaatsen. Ook dakwerken en het plaatsen van dakgoten worden door ons uitgevoerd.
Aanbouw vanuit de tuin
aanbouw
Aanbouw voorbeeld
aanbouw voorbeeld
Work in progress
aanbouw voorbeeld 3
Aanbouw voorbeeld
aanbouw