Aanbouw

Een aanbouw voor uw huis of bedrijf

Voor een aanbouw aan uw woning of bedrijfspand kunt u rekenen op de expertise van Bouwbedrijf De Kleine Stolp in Aartswoud. Een aanbouw aan uw woning creƫert meer ruimte. Voor de realisatie kunnen bedrijven en particulieren ons inschakelen in de hele provincie Noord-Holland.

Gevelreiniging en gevelrenovatie

Een veranda op maat

Als uitbreiding van een pand plaatsen wij een veranda van hoge kwaliteit. Hierdoor kunt u genieten van het buitenleven en bent beschermd tegen weersinvloeden in ons onstuimige klimaat. Om het ontwerp aan te passen aan uw wensen en behoeften bezoeken wij u op locatie en bespreken hoe wij de veranda het best kunnen bouwen om zo te voldoen aan uw verwachtingen. Om dit visueel te maken vatten wij alles samen in een gedetailleerd ontwerp, waarna alle wijzigingen nog mogelijk zijn.

De veranda's kunnen wij bouwen in alle denkbare afmetingen en vormen. Ook heeft u de keuze uit de bouw van een houten of stenen veranda. Door het gebruik van materialen van gerenommeerde merken bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid van uw nieuwe aanwinst.

Bent u dus op zoek naar een bedrijf dat uw aanbouwen op professionele wijze kan verzorgen of wilt u een schuur of garage gebouwd hebben? Dan kunnen wij u verder zoeken besparen, u heeft ons tenslotte al gevonden.

Een extra buitenkamer?

Ook realiseren wij graag een uitbreiding aan uw pand. Een serre is een extra kamer wat een prima uitzicht biedt op uw tuin.

Gevelreiniging en gevelrenovatie

Hoogstaande dakkapellen

Een dakkapel zorgt voor meer ruimte en een goede lichtinval.

Wij plaatsen voor u kwalitatief hoogstaande dakkapellen. Een dakkapel schept ruimtewinst en zorgt voor een betere lichtinval. Hierdoor krijgt u een prettigere woon- of werkruimte en dus een betere benutting van uw (zolder)kamer. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor de plaatsing van een dakraam voor eveneens een betere lichtinval.

Het plaatsen van schuren en garages

Tot onze specialismen behoren ook de plaatsing van een schuur of een garage. Wij bouwen deze volledig volgens uw wensen en in elke denkbare afmeting.

Gevelreiniging en gevelrenovatie
Gevelreiniging en gevelrenovatie

Neem contact op

Bouwbedrijf De Kleine Stolpvoor kleine en grote bouwprojecten

Bouwbedrijf

De Kleine Stolp

Uw bouwbedrijf voor kleine en grote bouwprojecten.

Contact informatie

AZuiderzeestraat 23
1719 LB Aartswoud

T06 - 54 94 36 66

Informatie

Bouwend Nederland logo
Bouwend Nederland logo
© 2024 Bouwbedrijf De Kleine Stolp | Power Internet B.V. Professionele website | RJhosting | privacyverklaring | Power For Jobs